START Grupa dyskusyjna: Maturzyści

Szukaj tematów w grupie:
Temat Odp Autor Ostatni post
Bibliografia
odsłon: 1545, 21 III 2014, 17:31:39
7 Crazy342 ponad 5 lat temu
» emsi18
Matura 2013
odsłon: 5092, 12 IX 2012, 19:47:26
32 vaanilka ponad 6 lat temu
» katie157
Finanse i rachunkowość
odsłon: 1225, 07 XI 2011, 18:46:04
7 edycia735 ponad 7 lat temu
» VanillaEssa
Prezentacja maturalna
odsłon: 496, 25 IX 2011, 14:31:04
0 neoawangarda brak
Wszystkich tematów: 4
Legenda kolorów
- Tematy podświetlone na zielono zostały dodane dzisiaj, natomiast te na niebiesko dodano wczoraj.
- Twoje tematy w kolumnie autor są podświetlone na pomarańczowo.
- Kolumna ostatnie posty jest podświetlona takimi samymi kolorami jak w przypadku nowych tematów.

Grupa: Maturzyści

Maturzyści Pomoc kolegom i koleżankom w przygotowaniu do "egzaminu dojrzałości", pomocna literatura, film czy muzyka w stworzeniu prezentacji maturalnej i wszystko inne co Wam się nawinie :)
Typ grupy: Otwarta
Dołączenie: każdy może dołączyć
Założyciel: neoawangarda
Utworzono: 25 IX 2011, 14:25:52
(ponad 7 lat temu)
Kategoria: Edukacja (grup: 5)
Tematów: 4
Członkowie: 17 (pokaż członków grupy)

Menu

Szukaj. Aby znaleźć grupę lub temat wybierz jedną z kategorii poniżej, a nad listą grup/tematów będzie widoczne pole wyszukiwania.
START: Kategorie grup

Nowe grupy dyskusyjne
    - Nowo dodane tematy
    - Nowe wypowiedzi w tematach

Ranking tagów opisujących grupy